Krebsehaler - Opskrifter med krebsehaler

Krebsehaler er et oplagt alternativ til f.eks. rejer og smager skønt i mange forskellige retter. Prøv en af de mange lækre opskrifter med krebsehaler enten i en dejlig forret eller i en frisk og velsmagende hovedret.

Krebsehaler i chilimarinade
Chilimarinerede krebsehaler

I denne opskrift lader man krebsehalerne trække i en skøn chilimarinade. Serveres med brød eller salat til.

En herlig og sund hovedret.
Pasta med krebsehaler

Pasta med krebsehaler er en fantastisk ret fyldt med lækre og sunde ingredienser. Desuden er den flot og farverig.

En forret dine gæster vil juble over.
Forret med krebsehaler

Krebsehaler med blandt andet avocado, rødløg og cherrytomater i hvedetortillas er en perfekt appetitvækker inden hovedretten.

Det lækre fyld med krebsehaler.
Bruschetta med krebsehaler

Virkelig gode bruschetta med krebsehaler i en cremet dressing, som passer perfekt sammen med det sprøde brød.

Skaldyrssalat anrettet lagvis med avocado og mango.
Eksotisk skaldyrssalat med mango og avocado

Frisk og eksotisk skaldyrssalat med sødlig mango, cremet avocado, fintsnittede forårsløg og chilisauce, som gør den tilpas spicy uden at være stærk.

Salat af krebsehaler

Først laves en dressing som skal trække lidt i køleskabet. Dernæst laves den vidunderlige salat med avocado og krebsehaler.

Krebsehaler - Forret

En meget let salat der kan bruges som forret med broccoli og krebsehaler i lage. Serveres med lune flutes og dressing.

Krebsehaler – Opskrift med krebsehaler

Til denne lækre opskrift med krebsehaler bruges pasta og man laver en dejlig sovs og kommer det hele i et fad sammen og stiller det på køl.