Pasta med krebsehaler

Servér pasta på en anderledes, lækker måde med denne hverdagsret, som er både velsmagende, sund og nem at lave. Hvad mere kan man forlange?

Der er fokus på simplicitet og smag. Den blide smag af krebsehalerne komplementerer den friske pasta, mens honning og citron tilføjer retten søde og friske noter.

Til 2 personer
  • 250 g frisk pasta
  • 300 g krebsehaler i lage (drænet vægt)
  • 1 dl olivenolie
  • 2 spsk honning
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 bdt persille (frisk)
  • 1/2 rødløg
  • 150 g cherrytomater eller blommetomater
  • salt
  • peber

Bland olie, honning og citronsaft i en skål. Smag til med salt og peber.

Pres krebsehalerne fri for lage og kom dem i marinaden. Hak rødløget fint og kom det i skålen sammen med hakket persille. Skær tomaterne i halve eller kvarte og kom dem i skålen.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Vend den kogte pasta i skålen med de øvrige ingredienser og bland det hele godt sammen.

Servér straks.

Indsendt af
d.
06.12.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.12.10.
Kategori: