Eksotisk skaldyrssalat med mango og avocado

Frisk og eksotisk skaldyrssalat med sødlig mango, cremet avocado, fintsnittede forårsløg og chilisauce, som gør den tilpas spicy uden at være stærk.

Til 4 personer
  • 300 g rejer
  • 300 g krebsehaler
  • 1 dl sød chilisauce
  • 2 dl creme fraiche
  • salt
  • peber
  • 1 mango
  • 2 bdt forårsløg
  • 2 avocadoer
  • saften fra 1/2 citron eller lime

Pres rejer og krebsehaler fri for lage og  kom dem i en skål. Bland chilisauce og creme fraiche i og smag til med salt og peber.

Skær skrællen af mangoen og skær det gule frugtkød i små tern. Undgå den hårde kerne i midten.

Rens forårsløgene og snit dem fint.

Skær avocadoerne over på langs. Fjern stenene og tag det grønne frugtkød ud med en ske. Skær det i små tern og pres citron- eller limesaft over.

Skaldyrssalaten kan enten portionsanrettes i lag i glas (det giver en flot effekt), blandes sammen i en stor skål, eller serveres i separate skåle, så man hver især kan blande skaldyrssalaten som man ønsker.

Indsendt af
d.
08.12.14.
Kategori:
Indsendt af
d.
08.12.14.
Kategori: