Bruschetta med krebsehaler

Nyskabende og utroligt lækre bruschettas med krebsehaler i en cremet dressing, som giver perfekt modspil til det sprøde brød.

Nedenstående mængde passer med en forret til 4 personer, eller en hovedret for 2 personer, hvis der også serveres salat eller andet tilbehør til.

Til 4 personer
  • 3 spsk creme fraiche
  • 1 spsk mayonnaise (eller blot mere creme fraiche)
  • 1/2 bdt dild
  • 1/2 rødløg
  • 170 g krebsehaler (drænet vægt)
  • evt. citronsaft
  • evt. sennep
  • salt
  • peber
  • brød

Rør creme fraiche og mayonnaise sammen. Hak dild og rødløg fint, og bland det i.

Pres krebsehalerne fri for væde, og kom dem i dressingen. Smag til med citronsaft og/eller sennep samt salt og peber.

Skær brødet i skiver og rist det inden fyldet med krebsehaler kommes på.

Indsendt af
d.
17.07.14.
Kategori:
Indsendt af
d.
17.07.14.
Kategori: