Drinks med champagne

Er der noget mere festligt end champagne? Ja, drinks med champagne. Se de festlige opskrifter her.

Vandmelon-drinks med vodka og champagne

Dejlig frisk vandmelon, sprudlende champagne, syrlig limesaft og vodka, der tilsammen giver de flotteste lyserøde drinks. Ideelle som velkomstdrinks.

Det er bedst at bruge friskpresset appelsinsaft. Hvis det skal være nemt, kan du dog også bruge appelsinjuice, men sørg for at det er uden frugtkød.
Buck's Fizz

Bland champagne og friskpresset appelsinsaft for en simpel og skøn lille drink der fungerer godt, hvad enten det er som velkomstdrink eller til at udbringe en skål ved festlige lejligheder.

Drøm dig til troperne med denne eksotiske drink.
Caribbean Champagne

Både rom og bananer associeres naturligt med Caribien. Det samme gælder ikke nødvendigvis for champagne lige indtil du har smagt denne drink.

Chicago er en ægte klassiker.
Chicago

Chicago er en ægte klassiker. Blandingen af bitter, champagne og sukkerkant gør at det hele går op i en højere smagsenhed.

Du kan også prøve at erstatte champagne med mousserende rødvin i denne drink.
Dawn

Denne elegante drink med sherry, limesaft og champagne, kan nydes som for eksempel velkomstdrink eller som en dejlig afslappende aftendrink.

Før dig frem som 007 med denne drink.
James Bond

En stilfuld drink, som er inspireret af James Bond filmene. Drinken indeholder blandt andet champagne og vodka. Din chance for at føle dig som hemmelig agent for en stund.

Velegnet til festlige lejligheder som guldbryllup, eller andre begivenheder med "guld involveret".
Sparkling Gold

Sparkling gold er en flot gylden drink med klasse, som vil passe perfekt til at servere til et guldbryllup eller ved fejringen af en vunden guldmedalje.

Hvis du kan lide Porter eller Stout, vil du elske denne drink.
Black Velvet

Prøv denne nemme opskrift på en anderledes cocktail som er lavet med mørk øl og mousserende vin.

Navnet til trods, kan denne drink nydes hele året.
Juledrink

Hvorfor ikke byde dine julegæster velkommen med denne skønne søde drink med tranebærsaft, champagne og en sukkerknald i bunden. Det vil de helt sikkert sætte pris på.

Champagne Jul

Opskrift på en champagnedrink til jul som skal forberedes dagen inden servering. Lavet med sportssodavand, champagne og nelliker.

Barfly Cocktail

Barfly Cocktal er en dejlig drink med champagne, cognac, curacao og stænk af Fernet Branca.

Blue Champagne

Lav dine egnel lækre blue champagne drinks med denne opskrift. Man kan enten bruge almindelig champagne eller anden mousserende vin.

Blue Shark

Boblende drink med champagne, Cointreau og Bols Blue. Serveres selvfølgelig i champagneglas.

Brandy Pick Me Up

Prøv denne drink hvis du har behov for et såkaldt "pick-me-up", altså hvis du trænger til en lille opkvikker.

Buck's Fizz

Buck's Fizz er en utrolig forfriskende drink, som er lavet med appelsinjuice og champagne. Serveres ofte til bryllupper og er i det hele taget velegnet som velkomstdrink.