Opskrifter på drinks med Cointreau

Cointreau er en populær fransk likør med smag af appelsin, som der bruges i utallige drinks. Dette gør også Cointreau til en uundværlig bestanddel af et barskab. De første flasker Cointreau blev solgt helt tilbage i 1875.

Denne margarita med jordbær, SKAL bare prøves.
Frozen strawberry margarita

Det tager kun 5 minutter at lave denne skønne frozen strawberry margarita. En ekstremt populær margarita variant, som du ikke må snyde dig selv for at prøve.

Margarita med smag af tequila og lime.
Lime Margarita

Opskrift på en spændende og ikke mindst forfriskende lime margarita med blandt andet Cointreau og tequila. Der er også anvisning til hvordan du laver den fine sukkerkant.

Fantastisk cocktail med vandmelon.
Watermelon margarita

Med watermelon margarita er det umuligt ikke at komme i stemning til sol, strand og afslapning. Herlig forfriskende drink, som smager fantastisk og indeholder alt hvad en margarita skal.

Margarita med jordbær.
Strawberry margarita

Strawberry margarita er en dejlig forfriskende sommerdrink, som selvfølgelig også kan nydes på andre tidspunkter af året, hvis man trænger til lidt sommerstemning.

Super god punch med vodka og andre dejlige sager.
Punch med vodka

Dejlig nem opskrift på lækker punch med vodka, Cointreau, Redbull og Fanta Exotic, der tilsammen giver en skøn eksotisk drink.

White lady er en ægte klassiker.
White Lady

White Lady er en ægte klassiker. Den har en citrusagtig smag kombineret med samgen af gin. Nydes bedst kold med isterninger. En god drink at prøve sig frem med variationer af.

Chicago er en ægte klassiker.
Chicago

Chicago er en ægte klassiker. Blandingen af bitter, champagne og sukkerkant gør at det hele går op i en højere smagsenhed.

En af de mange drinks der er baseret på gin og lime.
Gordon Bennett

Longdrink med cointreau, gin og danskvand samt et strejf af lime.

Lemon Daiquiri Punch

Rommen blandet med citronsmagen og Curacao er virkeligt velsmagende.

Hvis du ikke er så vild med smagen af tequila, er denne margarita med hindbærsmag måske noget for dig.
Raspberry margarita

En imponerende raspberry margarita med en skøn rød fare. Tequilasmagen er ikke så gennemtrængende og hindbærrene kommer til deres ret, så de fleste kan være med.

Sidecar

Verdenskendt drink med brandy, Cointreau og citronsaft.