Opskrifter på drinks med mousserende vin

Mousserende vin er meget populært at drikke både rent og som ingrediens i et utal af forskellige drinks. Blandt de mest kendte typer af mousserende vin herhjemme er champagne, asti, cava og lambrusco.

Denne drink kan passende serveres på aftener, hvor der skal danses.
Disco Dancer

Navnet på denne drink siger vist det hele. En frisk og boblende drink, der passende kan serveres på aftener, hvor der skal danses.

Forfriskende på en varm sommerdag, men kan også drikkes resten af året.
Pink Sherbet Royale

En drink perfekt til varme dage eller som en afslappende aftendrink til at nyde solnedgangen. Den indeholder bl.a. mousserende vin og cognac.

Nem velkomstdrink med Asti og citronsorbet!
Velkomstdrinks med Asti

Super simpel velkomstdrink med frisk, syrlig citronsorbet og dejlig sød Asti. Sorbeten er med til at holde drinken iskold og lækker.

Her er gløggekstrakten hældt på glas og klar til at blive brugt.
Hjemmelavet gløggekstrakt

Denne lækre hjemmelavede gløggekstrakt er nem at lave, og så smager den langt bedre og mere aromatisk, end dem du kan købe i supermarkedet.

Navnet til trods, kan denne drink nydes hele året.
Juledrink

Hvorfor ikke byde dine julegæster velkommen med denne skønne søde drink med tranebærsaft, champagne og en sukkerknald i bunden. Det vil de helt sikkert sætte pris på.

Ferskendrik

Denne drink er rigtig god som et alternativ til desserten, den indeholder nemlig vaniljeis, fersken, Cointreau og en mousserende vin af en eller anden art - du bestemmer selv hvilken.

Florida Shake (med/uden alkohol)

En forfriskende og velsmagende drink som er lavet med forskellig slags frugtjuice blandet med enten mousserende vin eller danskvand - her kan du nemlig selv vælge om du vil lave den alkoholfri.

Champagne-Maraschino Punch

En champagne-maraschino punch er blandt andet lavet med kirsebærlikør (deraf navnet maraschino) og brandy. Bowlen tilsættes appelsin- og citronskiver som komplimentere den søde likør godt.

Mango Bellini

En Mango Bellini er en rigtig god velkomstdrink, da den har en flot orange farve og er let og velsmagende. Du skal blot bruge mangojuice og mousserende vin.

Melon bowle

Opskrift på en god drinks bowle med honningmelon, rhinskvin og mousserende vin. Det hele blandes med en lage af sukker, citron og maraschino likør.

Mosel bowle

En Mosel bowle indeholder selvfølgelig Moselvin, men også mousserende vin og citron. Denne bowle er utrolig nem at lave og kan sagtens forberedes i god tid inden gæsterne kommer.

Peach Cooler

Pift din champagne eller mousserende vin lidt op med fersken smag. Skal selvfølgelig nydes afkølet.

Pimm's bowle

Opskrift på en god bowle med rom, vermouth, Pimm's no 1, sæsonens frugter og isterninger lavet af appelsinjuice. Serveres med spiselige blomster i hvilket gør bowlen extra festlig.

Rhinksvin bowle med druer

Opskrift på en bowle med rhinskvin, rom, mousserende vin og vindruer, som er utrolig nem at lave. Serveres iskold.

Spansk bowle

Opskrift på en bowle som er en sand fryd for øjet. Bowlen får sin flotte farve fra grenadine, appelsinlikør og rosévin. Indeholder desuden en lidt atypisk ingrediens, nemlig grønne oliven.