Opskrifter på drinks med mousserende vin

Mousserende vin er meget populært at drikke både rent og som ingrediens i et utal af forskellige drinks. Blandt de mest kendte typer af mousserende vin herhjemme er champagne, asti, cava og lambrusco.

Nem velkomstdrink med Asti og citronsorbet!
Velkomstdrinks med Asti

Super simpel velkomstdrink med frisk, syrlig citronsorbet og dejlig sød Asti. Sorbeten er med til at holde drinken iskold og lækker.

Her er gløggekstrakten hældt på glas og klar til at blive brugt.
Hjemmelavet gløggekstrakt

Denne lækre hjemmelavede gløggekstrakt er nem at lave, og så smager den langt bedre og mere aromatisk, end dem du kan købe i supermarkedet.

Denne drink kan passende serveres på aftener, hvor der skal danses.
Disco Dancer

Navnet på denne drink siger vist det hele. En frisk og boblende drink, der passende kan serveres på aftener, hvor der skal danses.

Forfriskende på en varm sommerdag, men kan også drikkes resten af året.
Pink Sherbet Royale

En drink perfekt til varme dage eller som en afslappende aftendrink til at nyde solnedgangen. Den indeholder bl.a. mousserende vin og cognac.

Navnet til trods, kan denne drink nydes hele året.
Juledrink

Hvorfor ikke byde dine julegæster velkommen med denne skønne søde drink med tranebærsaft, champagne og en sukkerknald i bunden. Det vil de helt sikkert sætte pris på.

Ferskendrik

Denne drink er rigtig god som et alternativ til desserten, den indeholder nemlig vaniljeis, fersken, Cointreau og en mousserende vin af en eller anden art - du bestemmer selv hvilken.

Florida Shake (med/uden alkohol)

En forfriskende og velsmagende drink som er lavet med forskellig slags frugtjuice blandet med enten mousserende vin eller danskvand - her kan du nemlig selv vælge om du vil lave den alkoholfri.

Golden Sea of Love

En "gylden" drink der består af en blanding af karamel vodka, mousserende vin, sukker og Angostura bitter. Den kan laves på kort tid og er bestemt et hit hos mange!

Poison

Denne drink ser måske giftig ud, men den smager tilgengæld godt og indeholder en masse lækre ingredienser. Man skal derfor ikke lade sig narre af dens noget mistænktsomme udseende.

Champagne-Maraschino Punch

En champagne-maraschino punch er blandt andet lavet med kirsebærlikør (deraf navnet maraschino) og brandy. Bowlen tilsættes appelsin- og citronskiver som komplimentere den søde likør godt.

Golden Lady

En såkaldt "Golden Lady" laves nemt. Det eneste du skal bruge er ferskensirup, ferskenlikør og en mousserende vin som du selv bestemmer. Enkelt og lækkert!

Mango Bellini

En Mango Bellini er en rigtig god velkomstdrink, da den har en flot orange farve og er let og velsmagende. Du skal blot bruge mangojuice og mousserende vin.

Melon bowle

Opskrift på en god drinks bowle med honningmelon, rhinskvin og mousserende vin. Det hele blandes med en lage af sukker, citron og maraschino likør.

Mosel bowle

En Mosel bowle indeholder selvfølgelig Moselvin, men også mousserende vin og citron. Denne bowle er utrolig nem at lave og kan sagtens forberedes i god tid inden gæsterne kommer.

Ostindisk bowle

Denne punch er lavet med cognac, cointreau, Madeira, Rhinskvin, champagne og frisk frugt. Skal helst laves nogle timer inden servering, så det kan nå at trække - det giver nemlig den bedste smag.