Opskrifter på drinks med mousserende vin

Mousserende vin er meget populært at drikke både rent og som ingrediens i et utal af forskellige drinks. Blandt de mest kendte typer af mousserende vin herhjemme er champagne, asti, cava og lambrusco.

Champagne og gin gør denne drink særligt festlig og velegnet til nytår
Drinks til nytår

Sprudlende lækker drink til nytår med både champagne og gin samt appelsin og passionsfrugt, der giver en dejlig frisk smag. Kan bruges både som velkomstdrink og cocktail.

Denne drink kan passende serveres på aftener, hvor der skal danses.
Disco Dancer

Navnet på denne drink siger vist det hele. En frisk og boblende drink, der passende kan serveres på aftener, hvor der skal danses.

Forfriskende på en varm sommerdag, men kan også drikkes resten af året.
Pink Sherbet Royale

En drink perfekt til varme dage eller som en afslappende aftendrink til at nyde solnedgangen. Den indeholder bl.a. mousserende vin og cognac.

Den boblende prosecco hældes til slut over jule aperol spritzen
Jule Aperol Spritz

Fantastisk version af Aperol Spritz, der både er sød, frisk og julet. Det bliver med garanti en nyklassiker til julefrokosten eller juleaften.

Nem velkomstdrink med Asti og citronsorbet!
Velkomstdrinks med Asti

Super simpel velkomstdrink med frisk, syrlig citronsorbet og dejlig sød Asti. Sorbeten er med til at holde drinken iskold og lækker.

Her er gløggekstrakten hældt på glas og klar til at blive brugt.
Hjemmelavet gløggekstrakt

Denne lækre hjemmelavede gløggekstrakt er nem at lave, og så smager den langt bedre og mere aromatisk, end dem du kan købe i supermarkedet.

Navnet til trods, kan denne drink nydes hele året.
Juledrink

Hvorfor ikke byde dine julegæster velkommen med denne skønne søde drink med tranebærsaft, champagne og en sukkerknald i bunden. Det vil de helt sikkert sætte pris på.