Shawarma m/ pitabrød

Du kender sikkert bedst shawarma som færdiglavet fast-food. Lav det nemt selv og oplev retten på en ny måde. Marineret i en krydret blanding af syrlig citronsaft og garam masala bliver de tynde strimler oksekød ekstra appetitlige.

xxxxxxxiixii
3,0  –  1 stemmer  –  Stem her
Til 1 person
  • 75 g oksekød
  • 75 g lam
  • 1 tsk garam masala
  • citronsaft
  • olie til stegning
  • pitabrød
  • naturel yoghurt
  • lidt tahin
  • tomater i skiver
  • salat i strimler
  • bønnespirer
  • salt

1. Kødet skæres i tynde strimler og marineres så i garam masala og citronsaft med lidt salt. Lad kødet ligge i marinaden i køleskab i et par timer.

2.Steg kødet i lidt olie.

3.Bland youghurt og sesampasta.

4.Fordel grøntsagerne og kødet i pitabrødet og hæld youghurtdressingen i.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem