Fyldte pandekager med oksekød

Mexicansk-inspirerede tortillapandekager med saftigt oksekødsfyld, enkelt og velsmagende krydret og med en god fylde fra champignon og squashtern. Server f.eks. med guacamole og en frisk, grøn salat.

Ingredienser
  • 400 g hakket oksekød (6-8 % fedt)
  • 1 skalotteløg
  • 1 fed hvidløg
  • 125 g champignoner
  • 1/2 squash
  • 1 ds tomatpuré
  • 1 tsk paprika
  • 1/2 tsk karry
  • 1/2 tsk kanel
  • salt
  • peber
  • 3 spsk sojasauce
  • 8 tortillapandekager

Steg oksekødet i en gryde uden fedtstof, så det tager farve. Rør jævnligt.

Hak løg og hvidløg og tilsæt det kødet. Rengør champignonerne, snit dem i skiver og kom dem i gryden. Rengør squash, snit den i terninger og kom også dem i gryden. Lad grøntsagerne stege lidt med og tilsæt så tomatpuré, krydderier og soja. Rør det godt sammen og lad det blive varmet igennem.

Lun tortillapandekagerne i ovnen eller mikrobølgeovnen. I en forvarmet ovn skal de have omkring 6-8 min. ved 200 grader, i mikrobølgeovnen 2-3 min.

Rul fyldet ind i tortillapandekagerne og server dem lune.

Prøv også fyldte pandekager med kylling

Indsendt af
d.
17.05.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
17.05.03.
Kategori: