Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Lagkage
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Gærpandekager

Når man laver pandekager med gær, får pandekagerne en helt anden struktur. Det gør, at de kan holde sig friske i længere tid, så det er en super opskrift, hvis man vil lave pandekagerne i god tid.

Ingredienser

  • mælk
  • 1 spsk gær
  • hvedemel
  • salt
  • fedtstof (til stegning)

Lun mælken en lille smule, og opløs gæren heri. Bland mel og salt i, til du har en jævn dej.

Dæk dejen med et viskestykke, og lad den hæve et lunt sted i ca. 2 timer, så den kan hæve.

Bag gærpandekagerne på panden i lidt fedtstof.

Annonce
Publiceret d.
04.11.04.
Kategori:
Madopskrifter ›
Mad fra hele verden ›
Dansk mad
  • Print
  • Send på e-mail
  • Pin
Roland Vogt
Opskrift af Roland Vogt
Annonce

Flere lækre opskrifter

Frikadeller i ovn med havregryn
Ribbensteg på grill
Gammeldags ølkage
Tilbehør til tarteletter
Annonce
Annonce
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2023