Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Lagkage
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Fisketarens Julemiddag

Ingredienser

til 4 personer
  • ca. 400 g tunbøffer (gerne de frosne)
  • 2 1/2 spsk mel
  • citronpeber
  • salt
  • smør + olivenolie til stegning
  • 250 g champignoner i skiver
  • 1/2 l piskefløde
  • lidt sojasauce
  • 2 1/2 tigerrejer (pr. person)
  • 2 granatæbler

Skær tunbøfferne igennem på tværs, så de bliver meget tynde skiver.
Vend skiverne i lidt mel med citronpeber og salt.
Steg stykkerne i fedtstoffet ved hård varme meget kort så de lige tager farve. Op på en tallerken.
Rist champignonerne på panden og hæld piskefløde og lidt soja ved og lad det koge lidt op.
Læg bøfferne tilbage i panden. Læg rejerne ovenpå. Pynt med kernerne fra granatæblerne og læg låg på panden.
Lad retten stå kort tid til rejerne er færdige.
Serveres med hvidløgsbrød til.
Velbekomme.

Annonce
Publiceret d.
22.12.04.
Kategori:
Madopskrifter ›
Ingredienser ›
Fiskeopskrifter
  • Print
  • Send på e-mail
  • Pin
Simon Glue
Opskrift af Simon Glue
Annonce

Flere lækre opskrifter

Grillede havtaskekæber
Tunsteaks
Blinis med rogn og æg
Laks i ovn med grøntsager
Annonce
Annonce
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2023