Pølsehorn

En ægte dansk klassiker. Pølsehorn er både lækre og praktiske som en lækker snack eller til madpakken. Meget nemme at lave.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
0 stemmer  –  Stem her
Ingredienser
  • 16 pølser
  • 1/2 tsk salt
  • 50 g gær
  • 375 g mel
  • 2 dl mælk

Start med at dele pølserne i halve med en kniv.
Udrør gær i kold mælk og bland den i melet, sammen med salt. Ælt dejen godt igennem og del den efterfølgende i 4 stk. og form hver enkelt til en lille bolle. Hver bolle rulles flad og deles op i 8 lige store 3-kanter. Én trekant rulles om en halv pølse, og når alle er færdige skal de hæve i 20 min og pensles med æg eller vand.
Bages i alm. ovn ved 200° i ca. 15 min. Brug ikke varmluftsovn.

Indsendt af
d.
29.12.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
29.12.04.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem