Pølsehorn - opskrift med mælk
Nemme pølsehorn med mælk i dejen. De er både lækre og praktiske som en lækker snack eller til madpakken.
- 16 pølser
- 1/2 tsk salt
- 50 g gær
- 375 g mel
- 2 dl mælk (jeg brugte minimælk, men man kan også sagtens bruge skummetmælk, letmælk eller sødmælk)
Start med at dele pølserne i halve med en kniv.
Udrør gær i kold mælk og bland den i melet, sammen med salt. Ælt dejen godt igennem og del den efterfølgende i 4 stk. og form hver enkelt til en lille bolle.
Hver bolle rulles flad og deles op i 8 lige store 3-kanter. Én trekant rulles om en halv pølse, og når alle er færdige skal de hæve i 20 min og pensles med æg eller vand.
Bages i alm. ovn ved 200° i ca. 15 min. Brug ikke varmluftsovn.