Pølsehorn - opskrift med mælk

Nemme pølsehorn med mælk i dejen. De er både lækre og hurtige at bage, og hvis det skal gå ekstra hurtigt, kan du også lave pølsehorn med færdiglavet pizzadej.

4,0  –  1 stemmer  –  Stem her
  • Pølsehorn kan f.eks. serveres med ketchup, sennep eller anden dressing.
Til 32 stk

Start med at dele pølserne i halve med en kniv.

Udrør gær i kold mælk og bland den i melet, sammen med salt. Ælt dejen godt igennem og del den efterfølgende i 4 stk. og form hver enkelt til en lille bolle.

Hver bolle rulles flad og deles op i 8 lige store 3-kanter. Én trekant rulles om en halv pølse, og når alle er færdige skal de hæve i 20 min og pensles med æg eller vand.

Bages i alm. ovn ved 200° i ca. 15 min. Brug ikke varmluftsovn.

Indsendt af
d.
29.12.04.
Kategori:
Hvor mange stjerner giver du?
Stem