Glutenfri snobrød

Her får du opskriften på glutenfri snobrød, så selv glutenallergikere kan være med, når der skal hygges om bålet. Snobrødene smager ekstra godt med f.eks. syltetøj eller chokolade på.

Ingredienser

Husk lige inden vand eller mælk blandes i melet opløses guar gum deri. Det er vigtigt, det hældes i dejen straks, da det ellers gelerer til en ubrugelig masse. Husk pulver blandes i melet, før væden tilsættes.

Dejen er meget klistret, så det er en fordel, at smøre hænderne ind i olie, før dejen sættes på pinden. Ellers er kirurghandsker en fantastisk opfindelse til dette formål.

Disse snobrød er glutenfri.

Indsendt af
d.
17.06.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.