Limemarineret andebryst

Giv dit møre andebryst endnu mere smag ved at lade det hvile i en marinade med en syrlig-salt smag fra lime og sojasauce, suppleret med noter af ingefær. Server smukt med asiatisk-inspireret tilbehør i form af nudler, spinat og rødløg.

Til 4 personer
  • 2 andebryster

Marinade

  • saft og skal fra 1 limefrugt
  • 2 spsk sojasauce
  • 2 tsk ingefær

Desuden

  • 1 spsk olie
  • 2 rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk olie
  • 1/2 kg spinat
  • 250 g kinesiske ægnudler
  • limefrugt (i både som pynt)
  • 300 g brød som tilbehør

Fjern skindet fra andebrysterne. Bland ingredienserne til marinaden, hæld marinaden i en frysepose med kødet og lad det hvile på køl i min. 1 time.

Tag andebrysterne op fra marinaden – men smid ikke marinaden ud. Opvarm olie på en pande og brun andebrysterne heri. De steges herpå ved moderat varme i ca. et kvarter. Fjern dem fra varmen og dæk med sølvpapir, så de ikke bliver kolde.

Snit rødløg, pres hvidløg og steg det på en pande i opvarmet olie. Kom den overskydende marinade på og lad det koge. Vend spinat i blandingen.

Kog nudlerne og kom dem derpå i marinade, løg og spinat på panden.

Skær andebrysterne i fine stykker og ret an med tilbehøret.

Indsendt af
d.
02.03.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
02.03.05.
Kategori: