Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Lagkage
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Rødgrød med fløde

Det er meget nemt at lave rødgrød med fløde på trods af det for udlændinge så svære navn.

Ingredienser

  • 1 l rød saft (opblandet)
  • nogle friske bær (f.eks. brombær, jorbær eller hindbær)
  • 2 spsk kartoffelmel
  • fløde
  • mælk

Kog saften op med bærrene. Hvis du gerne vil have hele bær i din grød, koger du det ikke for længe. Tag et krus og bland kartoffelmel med vand, til det bliver som glasur. Tag grøden af varmen og hæld jævningen (mel+vand) i, men du pisker/rører i grøden. Hæld jævning i, indtil du får den ønskede konsistens. Rør lidt ekstra, så du får alle klumper væk. Server med fløde og mælk til.

Annonce
Publiceret d.
22.07.03.
Kategori:
Madopskrifter ›
Mad fra hele verden ›
Dansk mad
  • Print
  • Send på e-mail
  • Pin
Simon Glue
Opskrift af Simon Glue
Annonce

Flere lækre opskrifter

Kyllingefrikadeller med hytteost og spinat
Boller i karry med æble
Kold kartoffelsalat med radiser og purløg
Tilbehør til forloren hare
Annonce
Annonce
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2023