Kyllingefrikassé med asparges

Super lækker kyllingefrikassé med grønne asparges, porrer og ærter, der alt sammen er omgivet af den skønneste cremede sovs med fløde og krydderurter. Frikasséen kan serveres med kartofler, smørristet brød eller som alternativt fyld i tarteletter.

  • Den lækreste cremede kyllingefrikassé med skønne grøntsager.

Til 6 personer

Klik her og få vores gratis e-kogebog med lækre og nemme alt-i-én gryderetter.

Bring vandet i kog i en gryde sammen med hønsebouillonterningerne.

Rens porrene grundigt, og skær de grove toppe fra. Snit den hvide del i tynde skiver, og blanchér dem kort i hønsebouillonen. Tag dem op, og sæt dem til side.

Skru hønsebouillonen ned, til den kun simrer, og tilbered kyllingefileterne heri i ca. 20-25 minutter, til de er helt færdigtilberedte. Læg dem op i en skål, og dæk dem med stanniol, så de holder varmen. Lad hønsebouillonen stå på blusset ved svag varme.

Kom hvidvinen op i en gryde, og kog det ind, til der er ca. 1/4 tilbage. Gem det til sovsen.

Smelt smørret i en gryde, og rør melet ud heri. Tilsæt hønsebouillonen lidt efter lidt, og rør godt efter hver tilsætning, så der ikke er nogen klumper tilbage. Hæld den indkogte hvidvin og fløden ved, og lad sovsen simre i ca. 10 minutter, til den tykner lidt.

Skyl imens aspargesene, og knæk den træede ende af. Skær aspargesene i små stykker, og kom dem op i gryden sammen med ærter og porrer. Lad sovsen simre yderligere 10 minutter.

Skær kyllingefileterne i mindre stykker, og hak persille og kørvel groft. Rør det i sovsen, og smag kyllingefrikasséen til med salt, peber og citronsaft.

Indsendt af
d.
21.02.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.