Cajun kylling

Cajun kylling smager fantastisk med den helt særlige krydderismag som Cajun giver. Vores opskrift er meget populære hos både unge og gamle.

Til 3 personer
  • Min. 600 g kyllingefilet
  • 4 spsk mel
  • 1 spsk cajunkrydderi
  • salt
  • peber
  • olie (til at vende kyllingefileterne i)
  • grillspyd (hvis man bruger træspyd, skal de lægges i vand i 30 min. inden brug)

Cajun er et specielt blandingskrydderi, som kan fås i mange mærker.

Mel, cajun krydderi, salt og peber blandes sammen. Kyllingefileterne vendes i olie og bagefter i melblandingen. Herefter sættes de på spyd. Spydene lægges på en rist i ovnen ved 200° i ca. 30 min.

Serveres til ris eller ovnstegte kartofler og en god salat.

Indsendt af
d.
03.12.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
03.12.05.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem