Kyllingespyd med salat

Hop på tidens quiñoatrend - det vil du ikke fortryde - og kom det i en sprudlende sund salat, serveret til kyllingespyd. Disse kreeres med saftige stykker kyllingebryst, spækket med smag fra den krydrede, syrlige og søde marinade.

xxxxxxxixii
3,5  –  2 stemmer  –  Stem her
Til 2 personer

Kyllingespyd

  • 3 kyllingebryster
  • 2 tsk grov sennep
  • 1 tsk salt
  • 1 knsp peber
  • 2 spsk tørret oregano
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 tsk honning
  • 4 spyd til kyllingestykkerne

Salaten

  • 2 dl rød quinoa (eller hvad du kan finde)
  • 4 dl vand
  • 1 rød snackpeber
  • 1 gul snackpeber
  • 1/2 squash
  • 5 asparges
  • 1/2 bdt persille
  • 15 olivener
  • 10 cherrytomater (små)
  • 2 spsk olivenolie
  • salt
  • peber

Pynt

  • 1 håndfuld fetatern
  • 1 avocado i tern
  • 1 håndfuld pinjekerner (ristede)
  • 1 håndfuld græskarkerner (ristede)

Marinér kyllingen:
Skær kyllingebrysterne i mindre stykker og kom dem i en pose sammen med sennep, salt, peber, oregano, olivenolie, citronsaft og honning. Luk posen og sæt den i køleskabet.

Lav salaten:
Skyl quiñoaen. Kom quiñoa og vand i en gryde og kog i 12 minutter.
Skær peberfrugterne, asparges og squash i små stykker.
Halver tomater og oliven. Hak persillen.

Kom olie på en pande og tilsæt alle grøntsagerne samt oliven og persille. Steg i 2-5 min og smag til med salt og peber. Vend quiñoaen i grøntsagerne.

Fordel feta og avocado over salaten og drys med græskarkerner og pinjekerner.

Steg kyllingespyddene:
Kom kyllingestykkerne på spyddene og steg dem godt på alle sider - på panden, grillen eller i ovnen.

Server kyllingespyddene med quiñoasalaten.

Indsendt af
d.
06.05.13.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.05.13.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem