Kylling i marinade

Ovnbagt kylling med grøntsager og ris.

Til 4 personer
  • 500 g kylling
  • 2 rødløg
  • 1 rød chili
  • 1 spsk rød balsamico
  • 1 ds hakkede tomater
  • 100 g revet ost

Grøntsager og ris

  • 2 dl ris
  • 1 rødløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 250 g champignoner
  • 1 bdt forårsløg
  • 1 tsk olivenolie
  • 1 spsk rød balsamico
  • havsalt
  • peber

Læg kyllingen i et ildfast fad. Hak løg og chili og fordel det på kyllingen. Hæld de flåede, hakkede tomater over sammen med balsamicoeddiken. Drys salt og peber over, og sæt fadet ind i ovnen ved 190 grader i 15 minutter, drys osten over og steg i endnu 15 minutter.

Kog risene. Hak rødløg og peberfrugt, skær champignon i skiver, snit forårsløget fint, og vend det hele i olien og balsamicoeddiken i en meget varm wok i ganske kort tid. Bland ris og de lynstegte grøntsager sammen.

Anret risene på tallerken og læg kyllingen ovenpå. Velbekomme.

Indsendt af
d.
29.09.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
29.09.07.
Kategori: