Hjemmelavet rødkål

Rødkål kan sagtens laves selv og det smager som oftest meget bedre end det man kan købe. Se hvordan du laver det rigtigt lækkert her.

4,7  –  3 stemmer  –  Stem her
  • Det er let og lækkert at lave hjemmelavet rødkål.
Til 6 personer
  • 800 g rødkål
  • 2 spsk sukker
  • 4 dl ribssaft
  • 1 dl eddike
  • 1 tsk salt
  • 40 g smør

Snit rødkålen, men fjern stokken. Kom smørret i en gryde, når det er smeltet tilsættes det snittede kål.

Kom sukkeret over kålen og lad det stå i 10-15 min. Herefter kommes eddiken, ribssaften og evt. lidt vand i.

Så skal det stå at småkoge i en times tid. Hvis væsken er ved at forsvinde, tilsættes der mere.
Tilsidst smages det til med salt.

Indsendt af
d.
29.01.06.
Kategori:

Næringsindhold for den hjemmelavede rødkål

pr. personhele portionen
Kalorier162 kcal974 kcal
Kulhydrat24 g142 g
Protein2 g14 g
Fedt6 g36 g
Hvor mange stjerner giver du?
Stem