Hjemmelavet rødkål

Rødkål kan sagtens laves selv og det smager som oftest meget bedre end det man kan købe. Se hvordan du laver det rigtigt lækkert her.

Til 6 personer
  • 800 g rødkål
  • 2 spsk sukker
  • 4 dl ribssaft
  • 1 dl eddike
  • 1 tsk salt
  • 40 g smør

Klik her og få e-kogebogen med de bedste opskrifter på lækkert tilbehør - helt gratis.

Snit rødkålen, men fjern stokken. Kom smørret i en gryde, når det er smeltet tilsættes det snittede kål.

Kom sukkeret over kålen og lad det stå i 10-15 min. Herefter kommes eddiken, ribssaften og evt. lidt vand i.

Så skal det stå at småkoge i en times tid. Hvis væsken er ved at forsvinde, tilsættes der mere.
Tilsidst smages det til med salt.

Indsendt af
d.
29.01.06.
Kategori:
Indsendt af
d.
29.01.06.
Kategori: