Spareribs i ovnen

Giv dine spareribs masser af smag med en spændende, hjemmelavet kryddersauce. Saucen giver kødet karakter med stærke, syrlige og søde smagsnoter. Disse kan naturligvis tilpasses dine præferencer.

Til 4 personer
  • 1 citron
  • 1 1/2 kg spareribs
  • 1/4 tsk peber
  • 3/4 tsk paprika

Kryddersauce

  • 1 1/2 dl tomatketchup
  • 3 spsk æbleeddike
  • 1 tsk sennepspulver
  • meget lidt tabasco
  • 1 1/2 dl løg (hakket)
  • 4 spsk brun farin

Kom ribbenene i et ovnfast fad med kødsiden opad. Skær citronen ud og læg skiverne ved kødet. Drys kødet med paprika, salt og peber. Kom dem i ovnen i 20 min ved 200 grader. Tag en gryde og kom alle tingene til kryddersaucen op i og rør det sammen og lad det koge i nogle minutter. Skru ned for ovnen til 175 grader. Tag ribbenene og kom ca. halvdelen af kryddersaucen på dem. Lad benene stege i en times tid, "vand" dem undervejs med væden, der er ved, og kom mere kryddersauce på dem. Tilsidst skærer du benene fra hinanden.

Indsendt af
d.
22.03.06.
Kategori:
Indsendt af
d.
22.03.06.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem