Pulled chicken - nem opskrift i ovn

Det er overraskende nemt at lave pulled chicken – kyllingen skal blot marineres og derefter hygge sig nogle timer i ovnen. Vupti, så har du den møreste og lækreste kylling, der nemt kan trækkes fra hinanden.

Til 4 personer

Kom kyllingen i en frostpose, og hæld barbecuemarinaden heri. Massér marinaden godt ind i kyllingen, og lad det trække i et par timer – evt. natten over, hvis du har god tid.

Pak kyllingen ind i stanniol, og hæld overskydende marinade ved. Steg kyllingen i ovnen ved 120 grader i 3 timer.

Læg kyllingen på et skærebræt, og riv kødet fra hinanden med to gafler. Kom kødet i en skål, og smag til med lidt af marinaden, så al kødet får smag af barbecue.

Servér kyllingen med grønt på f.eks. fladbrød, mexicanske pandekager eller i quesadillas.

Skal det gå lidt hurtigere?
Hvis du ligger inde med en sous vide maskine, kan du med fordel tilberede kyllingen efter denne mega lækre opskrift. Så kan det gøres på 1 time.

Indsendt af
d.
24.08.17.
Kategori:

Hvad kan man servere til?

Jeg kan anbefale at bruge pulled chicken i disse super nemme opskrifter:

Fyldte avocadoer med kyllingLækre madpandekager med avocadocremeFantastisk kyllingeburger

Denne salat passer også super godt til det lækre kylling:

Suveræn pastasalat med bacon og lækker avocadodressing

Næringsindhold for pulled chicken

pr. personhele portionen
Kalorier297 kcal1189 kcal
Kulhydrat37 g147 g
Protein29 g115 g
Fedt3 g14 g


Næringsberegningen omfatter kun selve kyllingen og barbecuesaucen - ikke tilbehøret.

Indsendt af
d.
24.08.17.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem