Pulled chicken - nem opskrift i ovn

Det er overraskende nemt at lave pulled chicken – kyllingen skal blot marineres og derefter hygge sig nogle timer i ovnen. Vupti, så har du den møreste og lækreste kylling, der nemt kan trækkes fra hinanden.

Til 4 personer

Kom kyllingen i en frostpose, og hæld barbecuemarinaden heri. Massér marinaden godt ind i kyllingen, og lad det trække i et par timer – evt. natten over, hvis du har god tid.

Pak kyllingen ind i stanniol, og hæld overskydende marinade ved. Steg kyllingen i ovnen ved 120 grader i 3 timer.

Læg kyllingen på et skærebræt, og riv kødet fra hinanden med to gafler. Kom kødet i en skål, og smag til med lidt af marinaden, så al kødet får smag af barbecue.

Servér kyllingen med grønt på f.eks. fladbrød, mexicanske pandekager eller i quesadillas.

Skal det gå lidt hurtigere?
Hvis du ligger inde med en sous vide maskine, kan du med fordel tilberede kyllingen efter denne mega lækre opskrift. Så kan det gøres på 1 time.

Indsendt af
d.
24.08.17.
Kategori:

Video: Pulled chicken med kun 2 ingredienser

I Youtube videoen her kan du se, hvor nemt det er at lave pulled chicken med kun kyllingefilet og BBQ sauce som de eneste ingredienser. Bemærk, at der kun laves halv portion (2 personer) i videoen.

Hvad kan man servere til?

Jeg kan anbefale at bruge pulled chicken i disse super nemme opskrifter:

Fyldte avocadoer med kyllingLækre madpandekager med avocadocremeFantastisk kyllingeburger

Denne salat passer også super godt til det lækre kylling:

Suveræn pastasalat med bacon og lækker avocadodressing

Næringsindhold for opskriften

pr. personhele portionen
Kalorier297 kcal1189 kcal
Kulhydrat37 g147 g
Protein29 g115 g
Fedt3 g14 g


Næringsberegningen omfatter kun selve kyllingen og barbecuesaucen - ikke tilbehøret.

close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem