Tarteletter med kalkunfyld

De her tarteletter er lidt anderledes, men de er rigtig gode - både til hverdag og fest.

starstarstar_borderstar_borderstar_border
2,0  –  1 stemmer  –  Stem her
Til 4 personer
  • 500 g spinat (finthakket)
  • 200 g kalkun i små tern
  • 150 g revet ost
  • tarteletter

Marinade til kalkun

  • 1 dl sød chilisauce
  • 1 dl citronsaft
  • 2 spsk sojasauce
  • 1 1/2 dl barbecuesauce
  • salt
  • peber

Lad kalkunstykkerne ligge i marinade i 2 timer.
Varm en wokpande med olivenolie, og læg de marinerede kalkunstykker på den varme pande, sammen med lidt af marinaden. Lad kalkunstykkerne simre i 7 minutter. Hæld derefter spinaten på wokpanden og det hele blandes godt, hvorefter det steges godt igennem. Til sidst blandes osten i retten, indtil den er blevet til en klistret masse. Læg dejen i tarteletterne, og server dem med en lille skive tomat på.

Indsendt af
d.
22.06.06.
Kategori:
Indsendt af
d.
22.06.06.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem