Tarteletter - Opskrifter på Tarteletter

Tarteletter med høns og asparges er kun en af de tartelet varianter som du kan finde her. Prøv for eksempel vores opskrift på tartelet med rejer eller med kalkunfyld.

Friske asparges giver tarteletfyldet bedre smag og en sprødere konsistens.
Tarteletter med kylling og asparges

Tarteletter med kylling og asparges er elsket af både gammel og ung. En god klassisk dansk opskrift som smager skønt.

I stedet for det vanlige hønsekødsfyld er de her tarteletter med skinke, ærter og gulerødder
Tarteletter med skinke

Lækre tarteletter fyldt med skinke, porrer og ærter - en dejlig variation af den elskede klassiker, som er super hurtig at lave.

Lækre tarteletter i en super nem udgave med kyllingefilet
Tarteletter med kyllingefilet

Super lækre tarteletter i en ekstra nem version med kyllingefileter. Det cremede tarteletfyld indeholder den klassiske kombination af gulerødder og ærter, som man aldrig bliver træt af.

Tarteletterne går rent ind hos både unge og gamle.
Tarteletter med høns i asparges

Dejlig og nem opskrift på tarteletter med høns i asparges. Denne klassiske danske ret er lige så populær nu, som den nogensinde har været og et sikkert hit at servere for store og små.

Lækre tarteletter med fyld af en hel kogt kylling og asparges.
Tarteletter med hel kylling

Skøn og klassisk opskrift på tarteletter, hvor der koges en hel kylling sammen med en masse friske grøntsager, der alt sammen giver smag til det lækre fyld.

En færdig tartelet med fyld til vegetarer
Tarteletter til vegetar

Tarteletter med fyld til vegetarer smager helt fantastisk. Kombinationen af det cremede fyld, de sprøde tarteletskaller og de friske grøntsager gør retten enormt lækker.

Anderledes og spicy tarteletter.
Tarteletter med kalkunfyld

De her tarteletter er lidt anderledes, men de er rigtig gode - både til hverdag og fest.

Kan serveres alene som middagsmad eller sammen med andre retter.
Tarteletter med kyllingefyld

Gode tarteletter som serveres med kyllinge- og aspargesfyld. Passer perfekt til det kolde bord eller lignende. Kan også serveres som middagsmad.

Tarteletter er en oplagt ret, hvis du har en rest af kyllingekød.
Mad til påskefrokost

Hvad serverer man, når man vil holde en autentisk, dansk påskefrokost? Skidne æg og tarteletter med høns i asparges er to klassiske forslag.