Webopskrifter
  • Aftensmad
  • Tilbehør
  • Salater
  • Kager
  • Bagværk
  • Mest populære
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Tarteletter - Opskrifter på Tarteletter

Tarteletter med høns og asparges er kun en af de tartelet varianter som du kan finde her. Prøv for eksempel vores opskrift på tartelet med rejer eller med kalkunfyld.

Godt gammeldags tarteletfyld med mør kylling og en lækker opbagt sovs
Tarteletfyld - nem opskrift

Fantastisk nem opskrift på tarteletfyld med den helt rigtige smag, så du kan servere de lækreste gammeldags tarteletter.

Smugkig på ingredienser
  • 600 g kylling (f.eks. kyllingefileter eller en hel kylling)
  • ca. 1 l hønsebouillon (eller den dobbelte mængde, hvis du bruger en hel kylling)
  • 75 g smør
  • 6 spsk mel
  • 8 dl kogevand (den bouillon du har kogt kyllingen i)
  • 2 dl fløde
  • 1 dl vand fra aspargessnitterne
  • 1 ds aspargessnitter
  • salt
  • peber
  • Evt. 1 bdt grønne asparges hvis det skal være ekstra luksus
Friske asparges giver tarteletfyldet bedre smag og en sprødere konsistens.
Tarteletter med kylling og asparges

Tarteletter med kylling og asparges er elsket af både gammel og ung. En god klassisk dansk opskrift som smager skønt.

Smugkig på ingredienser
  • 250 g kogt kyllingekød
  • 1/2 bdt asparges (friske)
  • 4 dl vand
  • 3 dl mælk
  • 4 1/2 spsk mel
  • salt
  • peber
  • 8 tarteletter
I stedet for det vanlige hønsekødsfyld er de her tarteletter med skinke, ærter og gulerødder
Tarteletter med skinke

Lækre tarteletter fyldt med skinke, porrer og ærter - en dejlig variation af den elskede klassiker, som er super hurtig at lave.

Smugkig på ingredienser
  • 2 porrer
  • ca. 100 g gulerødder
  • 1 1/2 dl vand
  • 1 hønsebouillonterning
  • 40 g smør
  • 30 g hvedemel
  • 3 dl mælk
  • 80 g ærter
  • 150 g skinke (tern eller strimler)
  • 1/2 dl fløde
  • 8 tarteletter
  • evt. lidt frisk persille til pynt
Det er tilbehør til tarteletter, når det er allerbedst
Tilbehør til tarteletter

Intet mindre end perfekt tilbehør til tarteletter: Sprød hjertesalat toppet med ærter vendt i smør, citron og persille. Smager dejligt friskt og er klar på 5 minutter.

Smugkig på ingredienser
  • 2 hjertesalater
  • 50 g smør eller olivenolie
  • 200 g ærter (optøede)
  • 1 bdt persille
  • skal af 1/2 citron
  • saft af 1 citron
  • salt
  • peber
  • 1 bdt persille
  • 100 g cherrytomater
Lækre tarteletter i en super nem udgave med kyllingefilet
Tarteletter med kyllingefilet

Super lækre tarteletter i en ekstra nem version med kyllingefileter. Det cremede tarteletfyld indeholder den klassiske kombination af gulerødder og ærter, som man aldrig bliver træt af.

Smugkig på ingredienser
  • 1 1/2 kg kyllingefilet
  • lidt smør til stegning
  • 3 ds aspargessnitter (430 g i hver, 270 g uden lage)
  • 1 terning hønsebouillon
  • 4 dl vand
  • 100 g smør
  • 8 spsk hvedemel
  • 400 g gulerødder
  • 200 g ærter
  • salt
  • peber
  • lidt persille (frisk)
  • 24 tarteletter
Tarteletterne går rent ind hos både unge og gamle.
Tarteletter med høns i asparges

Dejlig og nem opskrift på tarteletter med høns i asparges. Denne klassiske danske ret er lige så populær nu, som den nogensinde har været og et sikkert hit at servere for store og små.

Smugkig på ingredienser
  • 10 tarteletter
  • 1/2 l mælk
  • 5 spsk mel
  • 60 g smør
  • 500 g hønsekød (kogt eller stegt)
  • 1 glas aspargessnitter (i lage á ca. 600 gram)
Lækre tarteletter med fyld af en hel kogt kylling og asparges.
Tarteletter med hel kylling

Skøn og klassisk opskrift på tarteletter, hvor der koges en hel kylling sammen med en masse friske grøntsager, der alt sammen giver smag til det lækre fyld.

Smugkig på ingredienser
  • 1 kylling (1600 g)
  • 2 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 2 porrer
  • 2 gulerødder
  • 1 knoldselleri (lille)
  • vand (til kyllingen er dækket)
  • 1 spsk salt
  • 50 g smør
  • 2 spsk mel med top
  • 1 ds aspargessnitter
  • 4 dl fond (fra gryden med kyllingen)
  • salt
  • peber
  • 12 tarteletter
En færdig tartelet med fyld til vegetarer
Tarteletter til vegetar

Tarteletter med fyld til vegetarer smager helt fantastisk. Kombinationen af det cremede fyld, de sprøde tarteletskaller og de friske grøntsager gør retten enormt lækker.

Smugkig på ingredienser
  • 2 løg
  • 4 gulerødder
  • 6 stilke bladselleri
  • 1 terning grøntsagsbouillon
  • 1 l vand
  • 2 dl frosne ærter
  • 1 bdt asparges
  • 1 spsk smør
  • 1 spsk hvedemel
  • salt
  • peber
  • evt. dild (til pynt)
Anderledes og spicy tarteletter.
Tarteletter med kalkunfyld

De her tarteletter er lidt anderledes, men de er rigtig gode - både til hverdag og fest.

Smugkig på ingredienser
  • 500 g spinat (finthakket)
  • 200 g kalkun i små tern
  • 150 g revet ost
  • tarteletter
  • 1 dl sød chilisauce
  • 1 dl citronsaft
  • 2 spsk sojasauce
  • 1 1/2 dl barbecuesauce
  • salt
  • peber
Kan serveres alene som middagsmad eller sammen med andre retter.
Tarteletter med kyllingefyld

Gode tarteletter som serveres med kyllinge- og aspargesfyld. Passer perfekt til det kolde bord eller lignende. Kan også serveres som middagsmad.

Smugkig på ingredienser
  • 450 g kyllingefilet
  • 20 tarteletter
  • 3 gulerødder
  • 3 løg
  • 1/2 knoldselleri
  • 1 terning hønsebouillon
  • 2 spsk smør
  • 3 spsk mel
  • 1 dl fløde
  • 2 ds asparges (konserves)
  • salt
  • peber
  • lidt sherry
  • 5 kviste timian
  • 5 kviste persille
  • 6 laurbærblade
  • 2 1/2 l vand
Tarteletter er en oplagt ret, hvis du har en rest af kyllingekød.
Mad til påskefrokost

Hvad serverer man, når man vil holde en autentisk, dansk påskefrokost? Skidne æg og tarteletter med høns i asparges er to klassiske forslag.

Smugkig på ingredienser
  • 1/2 kg flæsk (letsaltet)
  • 1/2 l mælk
  • 1 bdt purløg
  • 2 spsk sennep
  • 4 spsk mel
  • 4 spsk smør
  • 8 æg
  • salt
  • peber
  • 1/2 dl piskefløde
  • 1/2 ds aspargessnitter med væde
  • 1 dl sødmælk
  • 2 spsk hvedemel
  • 6 tarteletter
  • 25 g smør
  • 250 g hønsekød (kogt)
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2025