Mexicansk kylling i sovs

Kylling på mexicansk maner med masser af krydderi og i sovs med tomat. Spis gerne med ris til.

Til 4 personer
  • 4 spsk brun farin
  • 1 1/2 tsk paprika
  • 1 1/2 tsk sennep
  • 1/4 tsk chili
  • 1/4 tsk peber
  • 3 spsk engelsk sauce
  • 1/2 dl eddike
  • 2 dl tomatjuice
  • 1 dl ketchup
  • 1 dl vand
  • 600 g kyllingebryst

Kom alle ingredienserne, på nær kyllingen, i en gryde og kog i 15 minutter. Kom kyllingen i et ildfast fad og hæld sovsen over. Sæt fadet i ovnen i cirka 1 time ved 200 grader. Serveres f.eks. med ris.

Indsendt af
d.
01.03.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
01.03.07.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem