Æggesalat

Blandingen af kvark og flødeost giver et dejligt cremet resultat. Med rød peber og et grønt drys karse får æggesalaten forfriskende farve, som klæder fremtoningen på frokostbordet.

xxxxxiixiixii
2,0  –  1 stemmer  –  Stem her
Til 4 personer
  • 1/2 rød peberfrugt
  • 30 g kvark
  • 100 g flødeost
  • karry
  • salt
  • peber
  • 4 æg (hårdkogte)
  • karse til pynt

Hak rød peberfrugt fint. Bland kvark, ost og rød peber godt sammen. Tilsæt karry, salt og peber efter smag og rør rundt. Hak æggene i små tern og kom dem i.

Dekorer til slut æggesalaten med karse.

Indsendt af
d.
05.04.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
05.04.04.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem