Krebsehalesalat med dild og asparges

Nem opskrift på krebsehalesalat med hvide asparges og masser af frisk dild. Hurtig at bikse sammen i en skål.

Til 4 personer
  • 300 g krebsehaler (drænet vægt)
  • 2 dl creme fraiche
  • evt. 1 spsk mayonnaise
  • 2 bdt dild
  • evt. 1/2 rødløg
  • 100 g hvide asparges (på glas)
  • salt
  • peber

Pres krebsehalerne fri for lage, og kom dem i en skål. Bland creme fraiche og evt. mayonnaise i.

Hak dild og evt. rødløg fint, og rør det i krebsehalesalaten.

Lad de hvide asparges dryppe af. Skær dem i små mundrette stykker og bland dem i salaten.

Smag krebsesalaten til med salt og peber. Så er den klar til servering.

Indsendt af
d.
21.11.14.
Kategori:
Indsendt af
d.
21.11.14.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem