Chili con kylling

Velsmagende variant af den kendte ret chili con carne. Her er retten med kyllingekød og andre lækre ingredienser.

Til 6 personer
  • 1 kg kylling (f.eks. kyllingebryst)
  • 2 spsk olie
  • 4 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 3 ds kidneybønner (gerne i chilisauce)
  • 2 ds hakkede tomater
  • 3 peberfrugter
  • 1 ds majs
  • 1 spsk sukker
  • 4 spsk chilipulver (mild)
  • 2 spsk paprika
  • salt
  • peber

Skær kyllingekødet i mundrette stykker. Varm olien op i en stor gryde og svits kyllingestykkerne deri.
Hak løg og pres/riv hvidløg. Kom det ned i gryden og lad det svitse med.
Tilsæt kidneybønnerne (inkl. væden/saucen) og de hakkede tomater.
Skær peberfrugterne i tern, og kom dem i gryden sammen med majsene.
Tilsæt sukker, paprika og chilikrydderi. Lad retten simre i 10 minutter og smag til med salt og peber.
Server chili con kylling med ris eller brød.

Indsendt af
d.
22.02.12.
Kategori:
Indsendt af
d.
22.02.12.
Kategori: