Indisk gryderet

Til 2 personer
  • ca. 300 g kylling i mindre stykker
  • 1 tsk salt
  • 1 fed hvidløg eller hvidløgspasta
  • 1 tsk ingefær (tørret eller friskrevet)
  • 2 tsk citronsaft
  • 1 1/2 spsk smør
  • 1/2 tsk gurkemeje
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk koriander
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk garam masala
  • 3 tomater
  • 1/2 peberfrugt skåret i meget fine tern (kan udelades)
  • 2 1/2 dl creme fraiche eller yoghurt

Drys salt over kyllingestykkerne. Tilsæt hvidløg, ingefær og citronsaft, og bland godt. Lad det trække 1 time i køleskabet.
Varm smøret i en gryde. Tilsæt kyllingeblandingen, og steg indtil kyllingestykkerne har fået farve. Tilsæt dernæst gurkemeje, spidskommen, koriander, chilipulver og garam masala.
Hak tomaterne og kom dem i gryden sammen med peberfrugt skåret i fine tern. Lad gryderetten simre i 5 minutter. Til sidst tilsættes creme fraiche og retten simrer i et par minutter inden servering.
Denne indiske gryderet kan serveres med ris.

Indsendt af
d.
09.12.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
09.12.07.
Kategori: