Grydekylling med hvidvin

Kraftfuld grydekylling med bl.a. hvidvin, tomat, løg og intense oliven. Nem at lave.

Ingredienser
  • 1 kylling
  • 1 tsk salt
  • 1/4 tsk peber
  • 3 spsk mel
  • 1 spsk margarine
  • 1 løg i skriver
  • 1 dl hvidvin
  • 5 tomater
  • 1 fed hvidløg
  • 12 sorte oliven
  • 2 spsk persille (hakket)

Skær kyllingen i 6-8 stykker. Drys stykkerne med salt og peber, og vend dem i mel. Brun kyllingestykkerne i lidt margarine, i en gryde. Tilsæt løg. Tilsæt hvidvin når løget er blevet mørt. Flå tomaterne, skær dem i både og kom dem i gryden. Kog ved svag varme i 10 minutter. Skær hvidløgsfeddene halvt over, på langs, og kom dem i gryden. Lad dette småsimre i 10 minutter og kom olivenerne i. Smag til med salt og peber, og drys persille over. Servér med ris og flutes.

Indsendt af
d.
19.01.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
19.01.08.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem