Tunsteaks

Lynstegte tunsteaks med en dejlig marinade, pasta og rucola.

Til 2 personer
  • 2 tunbøffer
  • saften fra 1 limefrugt
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk ingefær (revet eller tørret)
  • 1 dl pistacienødder uden skal
  • 3/4 dl grøntsagsbouillon
  • 1 fed hvidløg
  • 1 pk tortellini eller anden pasta
  • 100 g rucola
  • salt
  • peber

Pisk en marinade af limesaft, olivenolie, krydderi, salt og peber sammen. Hæld marinaden over tunbøfferne og lad det trække i 30 minutter.
Blend pistacienødder, grøntsagsbouillon, hvidløg, salt og peber sammen til en cremet masse. Steg tunbøfferne et par minutter på hver side ved høj varme - de skal være rosa inden i. Kog pastaen efter producentens anvisning. Bland pasta, rucola og nøddemassen sammen, og server det til tunbøfferne.

Indsendt af
d.
23.01.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
23.01.08.
Kategori: