Kalkun i fad

En ovnret, der har det hele: Mørt kalkunkød, sprød bacon og sunde, grønne broccolibuketter, altsammen overhældt med cremet morneysauce og tilsat ekstra smag fra hønsebouillonen. En fyldig hovedret, som egner sig perfekt til en hverdag, hvor du ønsker at forkæle familien med noget ekstra lækkert.

starstarstarstar_halfstar_border
3,5  –  2 stemmer  –  Stem her
Til 4 personer
  • 500 g kalkun eller kyllingefilet
  • 1 pk bacontern
  • 2 løg (hakkede)
  • 3 fed hvidløg
  • 1 hoved broccoli
  • 1 hønsebouillon
  • salt
  • peber
  • champignoner
  • 2 pk frisk pasta
  • 2 bægre mornaysauce

Steg bacon i en gryde. Tilsæt løg, 1/3 af hvidløget, peber og salt. Når løgene er let brunede, tilsættes kødet, der også brunes let. Tilsæt champignon i skiver og bouillon. Hæld mornaysaucen ud over det hele og tilsæt broccolien i små buketter. Lad det simre i 5 minutter.

Hæld det hele i et ildfast fad og tilsæt pasta. Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader i 30 minutter.

Servér retten sammen med en skål frisk salat, flutes og en kold øl. Velbekomme.

Indsendt af
d.
06.02.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.02.08.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem