Kartoffelsalat med creme fraiche

I denne kartoffelsalat sammensættes simpelt forskellige fragmenter af smag til en kompleks helhed. Aromatisk sherry eddike, sød honning, skarpe løg og friske krydderurter blandes i creme fraichen, som giver en kartoflerne et cremet og harmonisk udtryk. Servér til f.eks. frikadeller, fisk eller sommerens grill-mad.

Ingredienser
  • 500 g kartofler
  • 30 g persille (hakket)
  • 200 g creme fraiche
  • 3 spsk honning
  • 1 spsk purløg (finthakket)
  • 1 spsk timian
  • 1 spsk sherry eddike
  • 1 skalotteløg (finthakket)
  • 1/2 fed hvidløg (finthakket)
  • salt
  • peber

Skræl kartoflerne og skær dem i terninger. Kog i letsaltet vand i 5-10 minutter og lad dem køle af.

Bland de øvrige ingredienser sammen. Rør det forsigtigt sammen med kartoflerne. Smag til med salt og peber.

Indsendt af
d.
18.02.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
18.02.08.
Kategori: