Opskrift på forloren hare

En super nem og lækker opskrift på den klassiske danske ret forloren hare. Populært hos både store og små.

Til 4 personer
  • 1/2 kg hakket oksekød
  • 1/4 kg hakket svinekød
  • 3 æg
  • 3 spsk rasp
  • 1 kop mælk
  • 1 løg (revet)
  • salt
  • peber
  • 2 pk bacon
  • vand
  • lidt mælk

Kød, æg, mælk, rasp, løg, salt og peber røres sammen. Farsen formes som et brød og lægges i et smurt, ildfast fad. Baconen svøbes omhyggeligt omkring. Vand og lidt mælk hældes ved. Bages i cirka 1 time, i ovnen, ved 200 grader. Giv det lidt grill til sidst, så det bliver sprødt.

Indsendt af
d.
06.05.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.05.08.
Kategori: