Grøntsagslasagne med broccoli

Grøntsagslasagne med broccoli er en lækker ret. Den er ikke ligefrem slankende, men den er dejlig let i maven. Prøv at servere den med masser af salat og nybagt brød.

Ingredienser
  • 250 g gulerødder
  • 400 g broccoli
  • 1 porre (stor)
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 gul peberfrugt
  • 2 fed hvidløg
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 spsk oregano
  • 2 tsk grøntsagsbouillon
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk sort peber
  • 1 dl vand fra grøntsagerne
  • 5 dl fløde
  • 2 spsk majsstivelse
  • lasagneplader
  • 150 g revet ost

Gør lasagnepladerne klar efter anvisningen på pakken. Skær gulerødderne i skiver og del broccolien i buketter. Kog det sammen i letsaltet vand. Skær porren og hvidløget i skiver og pebrene i tern. Kom hvidløg og porrer på en pande og steg det i lidt smør, kom peberen på panden også. Tilsæt tomater, krydderier, vand fra de kogte grøntsager og fløde. Lad det koge, ved svag varme i 5 minutter. Tilsæt broccoli og gulerødder. Kog blandingen i yderligere 2-3 minutter. Smag til og jævn med maizenamel.

Kom lasagnen i et ildfast fad. Start med sauce og læg plader over, gentag til du ikke har flere plader, men slut af med sauce. Drys ost over og bag ved 200 grader, i 30-40 minutter, eller til osten er gylden og grøntsagerne helt møre.

Indsendt af
d.
30.10.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
30.10.08.
Kategori: