Mexicansk lasagne

Kombinér to favoritter fra forskellige madkulturer - den mexicanske og den italienske - til en spændende lasagne, lavet med krydret chili con carne, som sikrer, at retten gennemstrømmes af pikant og fyldig smag.

Til 5 personer
  • olie til at smøre fadet med
  • 2 1/4 kg mexicansk chili con carne (se opskrift)
  • 500 g hytteost
  • lasagneplader
  • ca. 100 g cheddarost (revet)

Smør fadet med lidt olie. Læg lagvis et tyndt lag chili con carne, nogle klatter hytteost og lasagneplader. Lav så mange lag der kan være i fadet.

Bag lasagnen i ovnen i 25 minutter ved 200 grader. Drys med revet cheddar på toppen, og bag i yderligere 15 minutter.

Servér f.eks. med guacamole og salsa eller en mexicansk coleslaw.

Indsendt af
d.
23.09.13.
Kategori:
Indsendt af
d.
23.09.13.
Kategori: