Nem lasagne med kylling og spidskål

Mega god kyllingelasagne med spidskål, porre og mornaysauce, der er utroligt nem at lave og smager fantastisk. Lasagnen fuldendes af smeltet mozzarellaost, der gør den ekstra lækker.

Til 3 personer
  • 450 g kyllingeinderfilet
  • 2 spsk olie
  • 600 g tomatsauce
  • 1/4 spidskål
  • 1 porre
  • 1 fed hvidløg
  • 250 g mornaysauce
  • 75 g revet mozzarella
  • ca. 8 fuldkornslasagneplader

Forvarm ovnen til 200 grader.

Skær kyllingeinderfileterne i mindre stykker, og brun dem af i olien på panden. Tilsæt tomatsauce, og tag det af varmen.

Snit grøntsagerne imens kyllingeinderfileterne steger. Skyl spidskål, fjern stokken, og snit det fint. Rens porren grundigt, og snit den fint. Pil hvidløg, og hak det fint.

Bland spidskål, porre og hvidløg i tomatsaucen med kyllingestykkerne.

Kom lidt af tomatsaucen i bunden af et ildfast fad. Læg et lag lasagneplader ovenpå. Læg igen et lag tomatsauce, dernæst mornaysauce og en smule mozzarella. Fortsæt opbygningen af lasagnen på samme måde, men vent med at komme det sidste lag mozzarella ovenpå.

Bag lasagnen i 20 minutter. Tag fadet ud af ovnen, og drys med den resterende mængde mozzarella. Sæt det tilbage i ovnen, og bag yderligere 15-20 minutter, til pastapladerne er al dente, og osten er smeltet og gylden.

Indsendt af
d.
08.10.19.
Kategori:
Indsendt af
d.
08.10.19.
Kategori: