Rejecocktail

Populær opskrift på en fantastisk og frisk rejecocktail.
En klassisk forret, som pynter på alle borde.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
0 stemmer  –  Stem her
Til 4 personer
  • 200 g rejer
  • 1/2 mango
  • 50 g salat
  • 6 grønne asparges
  • 1 avocado
  • 2 limefrugter
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 spsk sød chilisauce
  • salt
  • peber

Skræl mangoen og skær frugtkødet i mundrette stykker. Skyl salaten. Skær den træede ende af de grønne asparges og kog dem i 2 minutter. Skær dem dernæst i mundrette stykker når de er kølet af. Skær avocadoen midt over, fjern stenen og tag frugtkødet ud med en ske. Skær det i passende stykker.
Lav dressingen af creme fraiche, saften fra ½ limefrugt, sød chilisauce samt salt og peber.
Hæld lidt af dressingen i bunden af 4 cocktailglas. Bland rejer, mango, salat, asparges og avocado, og kom det i glassene. Top evt. af med lidt mere dressing og en limebåd.

Indsendt af
d.
13.02.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
13.02.10.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem