Skaldyr - Opskrifter med Skaldyr

Kategorien på skaldyr indeholder nogle af de lækreste opskrifter man kan forestille sig. Vi har blandt opskrifter med hummer, muslinger og rejer.

Krabbeklørerne kan også bruges i anretningen.
Krabbesalat med mango

En spændende salat med krabbeklør, limefrugt og mango.

Skaldyrssalat anrettet lagvis med avocado og mango.
Eksotisk skaldyrssalat med mango og avocado

Frisk og eksotisk skaldyrssalat med sødlig mango, cremet avocado, fintsnittede forårsløg og chilisauce, som gør den tilpas spicy uden at være stærk.

Man kan lige ane de hvide asparges i krebsehalesalaten.
Krebsehalesalat med dild og asparges

Nem opskrift på krebsehalesalat med hvide asparges og masser af frisk dild. Hurtig at bikse sammen i en skål.

Den varme hummersuppe klar til servering.
Hummersuppe

Hummersuppe er en klassiker. Med denne opskrift kan du nemt lære selv at lave en velsmagende variant af suppen, som garanteret vil være en succes.

En lækker forret til 4 personer.
Kammuslinger med bacon

En let og lækker anretning som udgør en ideel forret. Man kan servere med et par grøntsager til hvis man synes der skal pyntes lidt om den.

Jomfruhummerhalerne kommes i ovnen.
Jomfruhummerhaler

Jomfruhummerhaler er en virkelig dejlig spise, som især er godt som forret. Denne opskrift indeholder også en dressing som passer godt til.

Rejecocktail kan gøres meget dekorativ.
Rejecocktail

Populær opskrift på en fantastisk og frisk rejecocktail. En klassisk forret, som pynter på alle borde.

Jeg bruger tigerrejer i rejecocktails - de er mere faste og sprøde.
Rejecocktail med ananas

En god rejecocktail er en herlig forret. Her er den lavet med ananas, rødløg og thousand island dressing.

Krebsehaler i chilimarinade
Chilimarinerede krebsehaler

I denne opskrift lader man krebsehalerne trække i en skøn chilimarinade. Serveres med brød eller salat til.

En herlig og sund hovedret.
Pasta med krebsehaler

Pasta med krebsehaler er en fantastisk ret fyldt med lækre og sunde ingredienser. Desuden er den flot og farverig.

Hvidløgsmarinerede rejer

Lækre hvidløgsmarinerede rejer, der både er nemme at lave og smager forrygende. Rejerne får en flot gylden farve og et syrligt strejf af citron, der gør dem ekstra velsmagende.

En let og lækker forret.
Tigerrejer til forret

Kombiner tigerrejer med hvidløg, salat og avocado og du er garanteret, at middagsselskabet kommer godt fra start. Servér gerne med hjemmebagt flute.

En forret dine gæster vil juble over.
Forret med krebsehaler

Krebsehaler med blandt andet avocado, rødløg og cherrytomater i hvedetortillas er en perfekt appetitvækker inden hovedretten.

Dejlig paella med et godt glas rødvin til.
Paella med kylling og skaldyr

En fantastisk opskrift på den klassiske spanske ret paella med kylling, chorizopølse, rejer og blåmuslinger.

Dejlig pasta med rejer i en skøn sauce med hvidløg og fløde.
Pasta med rejer, hvidløg og fløde

Nem pasta med stegte rejer i hvidløg og fløde. Saucen får en lille smule hvidvin og citron, der giver ekstra friskhed til den fyldige, cremede ret.