Vindruesalat

Dejlig simpel vindruesalat med rucola, babyspinat, asparges, frisk parmesan, sprøde pinjekerner og tørrede tranebær. Salaten passer til al slags kød og fisk.

xxxxxxxxxii
4,0  –  1 stemmer  –  Stem her
Til 2 personer
  • 50 g babyspinat
  • 50 g rucola
  • 1 bdt asparges (lille)
  • 200 g stenfrie vindruer
  • 25 g pinjekerner til pynt
  • 25 g tørrede tranebær
  • Høvlet eller revet parmesanost

Skyl babyspinat og rucola. Lad det dryppe godt af, og kom det i en skål.

Bræk den træede ende af aspargesene, og skær dem i mundrette stykker. Skyl dem, og kom dem i en skål. Hæld kogende vand over, og lad dem trække i 5 minutter. Hæld derefter koldt vand på, så de køler af hurtigt og forbliver lidt sprøde. Bland dem i salaten.

Halver vindruerne, og kom dem i salaten.

Rist pinjekernerne på en tør pande, til de er gyldne, og lad dem køle af. Drys dem ovenpå vindruesalaten sammen med tranebær og høvlet/revet parmesanost.

Indsendt af
d.
19.02.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
19.02.10.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem