Spinatdip

En lidt anderledes dip, som kan bruges til snacks af forskellig art, fra chips til agurke- og gulerodsstænger. Dippen har en krydret smag og får et skarpt pift fra løg og hvidløg, mens spinaten subtilt giver ekstra smag og tilfører udtrykket lidt grøn glæde.

Ingredienser
  • 50 g spinat
  • 1/2 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk olie
  • 1 tsk karry
  • 1/2 tsk spidskommen
  • 1/2 tsk gurkemeje
  • 3 dl creme fraiche eller græsk yoghurt

Hak løg og hvidløg fint og svits det i olie på en pande. Tilsæt krydderierne. Skyl spinaten og kom den på panden. Når spinaten er faldet sammen kommes blandingen i en skål, hvor den skal køle af.

Tilsæt creme fraiche eller yoghurt og rør godt. Lad dip'en trække tildækket i køleskabet inden servering.

Indsendt af
d.
30.03.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
30.03.10.
Kategori: