Spinat - Opskrifter med Spinat

Spinatens grønne blade er meget populære at anvende i madlavningen på grund af den gode smag og det høje jernindhold. Kan benyttes både kogt og råt i retter med spinat. Se alle vores gode opskrifter.

Sprøde spinatpirogger med parmesan.
Spinatpirogger

Butterdej fyldt med bl.a. spinat, parmasanost, citronsaft og sherry. Server med en god salat eller brug dem i madpakken.

Spinatvaflerne smager fantastisk sammen med avocado og røget laks.
Sunde spinatvafler

Sunde og lækre spinatvafler med havregryn og hytteost. De kan både spises til brunch, frokost og aftensmad med f.eks. laks og avocado eller mozzarella og parmaskinke.

Anderledes og lækker dip.
Spinatdip

Dip med spinat til snacks og chips.

Super sunde og dejligt søde - spinatpandekagerne er et perfekt mellemmåltid.
Søde spinatpandekager med havregryn

Søde og sunde spinatpandekager med havregryn, dadler og kardemomme, der giver en skøn smag. Kan serveres som morgenmad eller mellemmåltid.

Lakserouladen er lavet med spinat og fyldt med røget laks og hytteost
Lakseroulade

Lav nemt og hurtigt lokkende lakseroulade som forret, og glæd gæsterne med den klassiske sammensætning af smage samt de fine farvekontraster.

Rødspættefileter i fad med spinat og ost.
Rødspættefilet med spinat og ost

Hverdagsretter behøver bestemt ikke at være kedelige. Lav rødspætte for hele familien på grøn, frisk og spændende maner og server med kartofler.

Tærten kan serveres med frisk salat.
Spinattærte

En klassisk variant af spinattærten, fantastisk til såvel aftensmåltidet som til frokost dagen efter. Eller i madpakken, på buffetbordet, you name it.

Smagfuldt tilbehør og hovedret.
Risotto med spinat

Her er en fyldig og god risotto opskrift som kan serveres til utallige retter og altid smager lige godt. Det er de gode ingredienser med bl.a. spinat og pinjekerner som gør denne ret til en smagsoplevelse.

Fantastisk grøn smoothie med en frisk smag og dejlig cremet konsistens
Grøn smoothie

Virkelig skøn grøn smoothie med spinat og æble samt avocado, der tilføjer en dejlig cremet konsistens, mens citron og ingefær giver et frisk pift.

Lasagne med kylling.
Kyllingelasagne

Kyllingelasagne med cremet sovs, spinat og hakkede tomater smager dejligt og er nemt at lave. Et sikkert hit hos hele familien.

Spinatbollerne er dejligt luftige og med lidt knas fra solsikkekerner.
Spinatboller

Lækre spinatboller med en dejlig sammensætning af groft mel og kerner samt spinat, som tilføjer masser af saft og kraft.

Et stykke lækker tærte med både laks, spinat og feta.
Tærte med laks, spinat og feta

Vanvittig lækker og sprød tærte med en dejlig kombination af cremet laks, frisk spinat og bagt feta på toppen. Det bløde fyld af æg og hytteost bidrager med en skøn, cremet konsistens.

De grønne vafler er lynhurtige at lave til en super simpel keto frokost.
Grønne keto vafler med spinat og ost [chaffler]

Lækre sunde keto vafler med spinat og ost, der giver en super god smag og en flot grøn farve. De er lynhurtige at bikse sammen med blot fire ingredienser.

Kyllingen er fyldt med spinat og ost samt toppet med revet ost, der smelter og bliver gylden i ovnen.
Kylling med spinat og ost

Virkelig lækre kyllingefileter fyldt med spinat, ricotta og hvidløg og toppet med smeltet ost, der tilsammen giver en fantastisk smagskombination og et dejligt mørt stykke kød.

De lækreste kyllingefrikadeller med hytteost og spinat. Mums filibaba!
Kyllingefrikadeller med hytteost og spinat

Superlækre kyllingefrikadeller med hytteost og spinat, der gør dunserne ekstra saftige og grønne. Jeg laver ofte en stor portion, som jeg fryser ned, fordi jeg er så vild med dem.