Grillet laks

Prøv en ny grill-menu en lun og lækker sommeraften og lav grillet laks. Når fileterne får lov at trække i marinaden, suger de krydrede, stærke, syrlige smagsnoter til sig, som smukt komplementerer fisken. I øvrigt er retten fedtfattig og indeholder sunde fedtsyrer, specielt omega-3.

Ingredienser
  • 4 laksefileter

Marinade

  • 3 spsk olie
  • 1 chili (hakket)
  • frisk basilikum (hakkes)
  • 1 fed hvidløg (knuses)
  • saften fra 1 limefrugt

Bland ingredienserne til marinaden sammen før laksefileterne lægges op i og forsigtigt dækkes til med marinaden. Lad dette trække nogle timer i køleskabet (mindst 2 timer). Grill derefter laksefileterne til de er blevet saftige og gennemstegte.

Indsendt af
d.
16.06.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
16.06.10.
Kategori: