Laksecarpaccio – lækker opskrift med røget laks

Denne lækre opskrift på laksecarpaccio er lavet med røget laks, der toppes med masser af frisk dild og en lækker dressing, der forbinder alle smagene. Den passer perfekt som forret, og den er både festlig og nem at lave.

starstarstarstarstar_half
4,5  –  4 stemmer  –  Stem her
Til 4 personer
  • 250 g røget laks i skiver
  • 1 løg (kan udelades)
  • 2 spsk kapers
  • frisk dild

Dressing

  • 2 tsk dijonsennep
  • 2 tsk sirup
  • 2 tsk rapsolie (koldpresset)
  • 1 tsk citronsaft
  • salt
  • peber

Fordel skiverne af røget laks på tallerkenerne. Skær løget i tynde skiver, og del dem i ringe. Fordel ringene over laksen. Drys med kapers, og pynt med frisk dild.

Bland alle ingredienserne til dressingen sammen, og hæld dressingen over laksecarpaccioen, eller server den ved siden af.

Laksecarpaccio er ideel som forret, og det smager skønt med en skive godt brød til.

Tip:
Hvis man ikke er til rå løg, kan det sagtens udelades.

Indsendt af
d.
17.05.17.
Kategori:
Indsendt af
d.
17.05.17.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem