Pandekager med svinekød

Pandekager med svinekød er en lækker opskrift på fyldte pandekager med inspiration fra asien.

Ingredienser
  • 5 dl mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk natron
  • 1/2 tsk salt
  • 7 dl mælk
  • 50 g smør (smeltet)
  • 2 æg
  • 0,13 tsk kardemomme

Fyld

  • 300 g hvidkål
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk sojasauce
  • 1 tsk salt
  • 0,13 tsk peber
  • 300 g hakket svinekød
  • 1 forårsløg
  • 100 g flødeost

til pensling

  • smør
  • sojasauce

Bland alle de tørre ingredienser sammen. Tilsæt æg og mælk. Tilsæt det smeltede, afkølede smør. Rør det hele sammen og bag tynde pandekager.

Fyld:
Hak hvidkålen fint og lad det simre i en ½ teskefuld olie til det er mørt. Krydr med soja, salt og peber. Brun kødet i en ½ teskefuld olie. Tilsæt flødeost og lad den smelte. Bland kød og hvidkål sammen. Smør fyldet på pandekagerne og rul dem op. Fold enderne og læg pandekagerne i et smurt ildfast fad.

Pensl med smør og soja. Bag ved 200 grader, i cirka 15 minutter.

Indsendt af
d.
22.07.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
22.07.10.
Kategori: