Varm kartoffelsalat

Varm kartoffelsalat med en pragtfuld sur-sød smag fra eddike og sukker. God gammel opskrift, som er let at lave og går godt til f.eks. frikadeller, lam eller andre kødretter.

Ingredienser
  • 1 kg kartofler
  • 2 løg
  • 2 dl vand
  • 1/2 dl hvidvinseddike eller anden eddike
  • 1 spsk sukker
  • friske krydderurter (f.eks. persille, purløg og/eller basilikum)
  • salt
  • peber

Skræl kartoflerne, kom dem i en gryde og dæk dem med vand. Kog kartoflerne til de er møre - de skal ikke være udkogte.
Hæld vandet fra kartoflerne og tag de kogte kartofler op af gryden. Mens de køler lidt af skæres løgene i ringe. Hæld vand, hvidvinseddike og sukker i gryden og bring det i kog. Tilsæt løgringene. Skær kartoflerne i skiver og kom dem i gryden sammen med hakket persille, purløg og/eller andre krydderurter.
Varm kartoffelsalaten godt igennem og smag til med salt og peber inden servering.

Indsendt af
d.
06.09.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.09.10.
Kategori: