Karrysild

Karrysild er lækkert som pålæg til frokosten og et obligatorisk element i julefrokosten eller påskefrokosten.

Prøv selv, hvor nemt det er at lave - og bliv positivt overrasket! Det er nemlig virkelig nemt. Så nu er der ingen undskyldninger for ikke at droppe karrysildene på glas.

Ingredienser
  • 400 g marineret sild
  • 1 løg
  • 125 g mayonnaise
  • 4 æg
  • 1 tsk karry
  • salt

Kog æggene i 9 minutter, så de bliver hårdkogte.

Kom mayonnaisen i en skål med en ½ tsk salt og 1 tsk karry og rør rundt.

Hak løget fint og bland det i mayonnaisen. Skær sildene i små bidder og kom også dem i mayonnaiseblandingen.

Lad æggene køle af. Pil og hak 3 af æggene i små stykker, som blandes med mayonnaisen og sildene.

Det sidste æg bruges til pynt skåret i både og lagt på toppen.

Indsendt af
d.
12.11.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
12.11.10.
Kategori: