Påskemad - De bedste påskeopskrifter

Her finder du de bedste påskeopskrifter på dejlig påskemad. Alt fra opskrifter på påskekylling og påskeæg til påskelam og hvad du ellers behøver for at lave den perfekte påskefrokost.

Tarteletter er en oplagt ret, hvis du har en rest af kyllingekød.
Mad til påskefrokost

Hvad serverer man, når man vil holde en autentisk, dansk påskefrokost? Skidne æg og tarteletter med høns i asparges er to klassiske forslag.

Smukke fyldte æg med en sød æggeblommecreme, rejer og frisk dild
Fyldte æg med rejer

Imponerende flotte og utroligt lækre fyldte æg med rejer og en krydret æggeblommecreme. Super alternativ til almindelige kogte æg.

Påskeæg med appelsin

Kom i den helt rigtige, hyggelige stemning i påsken med hjemmelavede påskeæg lavet af chokolade, marcipan og appelsin. Smukke og delikate.

Påskeæg med nougat

Påskeæg kan sagtens se ekstravagante ud - og samtidig være sjove og overskuelige at lave. Disse sammensættes sødt af chokolade, marcipan og nougat.

Her er karrysildene pyntet med æg og sild på toppen.
Karrysild

Dejlige karrysild med en fantastisk og blød smag. Tilmed er det meget simpelt at lave. Perfekt til julefrokost og det kolde bord.

Lækker hjemmelavet karrysalat
Karrysalat

Hjemmelavet karrysalat smager bare bedre, og det er utroligt nemt at lave. Opskriften er meget enkel og egner sig godt som tilbehør til brød på det kolde bord.

En flot og lækker lammekølle klar til udskæring.
Lammekølle

Lammekølle smager fantastisk. Se her, hvor simpelt det er at tilberede det, så kødet bliver helt perfekt mørt.

Nem, hurtig og super lækker æggesalat!
Æggesalat

Æggesalat er fast inventar til jule- og påskefrokosterne, men er også god til hverdag. Denne laves med cremet flødeost og kvark, som giver en helt særlig smag.

Lammefrikassen koges op i gryden.
Lammefrikasse

Utroligt god lammefrikasse, som passer rigtigt godt til efterår og vinter eftersom det er en fyldig og mættende ret. Ellers er det en god ret at servere til påske for venner og familie.

Lækker og nem opskrift på gravad laks med dild.
Gravad laks - nem og lækker opskrift

Det er faktisk overraskende nemt at lave gravad laks med denne opskrift. Det kræver, at man går i gang et par dage før, man vil servere det, men den hjemmelavede variant er virkelig lækker.

Se den dejlige konsistens, som æblet giver karrysalaten.
Karrysalat med æble

Fænomenal karrysalat med bl.a. finthakket æble, æg og cornichoner, som giver en perfekt balance mellem det søde og det syrlige, det cremede og det sprøde.

Karrysalaten går rigtig godt til sild og æg
Karrysalat til sild

Dejlig nem og frisk karrysalat, der passer perfekt til sild og æg. Kombinationen af de søde stykker æble og de skarpe løg gør karrysalaten ekstra velsmagende.

Hvis du ikke har ferske krydderurter, kan du godt bruge tørrede.
Lammekølle med hvidløg

Opskrift på lammekølle med hvidløg, som kan serveres med f.eks. en champignonsauce. Oplagt til påske.

De fine små stykker smushi med kartoffel, purløgsmayo og ristede løg.
Små kartoffelmadder - lækker smushi opskrift

Fine små kartoffelmadder med purløgsmayo og ristede løg. Lækker opskrift på smørrebrød i miniformat - også kaldet smushi.

Tarteletterne går rent ind hos både unge og gamle.
Tarteletter med høns i asparges

Dejlig og nem opskrift på tarteletter med høns i asparges. Denne klassiske danske ret er lige så populær nu, som den nogensinde har været og et sikkert hit at servere for store og små.