Påskemad - De bedste påskeopskrifter

Her finder du de bedste påskeopskrifter på dejlig påskemad. Alt fra opskrifter på påskekylling og påskeæg til påskelam og hvad du ellers behøver for at lave den perfekte påskefrokost.

De hårdkogte æg med cremet fyld og sprød bacon på toppen.
Æg med fyld og bacon

Lækre halve æg med fyld af æggeblomme, mayonnaise og dijonsennep samt sprød bacon og skønne cherrytomater på toppen. En fantastisk lille servering.

Her kan man rigtig se, hvor saftigt lammekødet er.
Lammekølle i ovn

Saftig og velsmagende lammekølle, der laves i ovnen, så det er super simpelt. Kødet får desuden selskab af persille, hvidløg og honning, som får det til at smage helt fantastisk.

Ægget, der pynter på toppen, gør kagerne ekstra fine og velegnede til f.eks. påske.
Minicupcakes med vanilje

De her nuttede minicupcakes med vanilje ser både fine ud, og så smager kombinationen af kage og den bløde smørcreme virkelig dejligt.

Flotte og lækre påskeæg med nougat.
Påskeæg med nougat

Påskeæg kan sagtens se ekstravagante ud - og samtidig være sjove og overskuelige at lave. Disse sammensættes sødt af chokolade, marcipan og nougat.

Lækker og nem opskrift på gravad laks med dild.
Gravad laks - nem og lækker opskrift

Det er faktisk overraskende nemt at lave gravad laks med denne opskrift. Det kræver, at man går i gang et par dage før, man vil servere det, men den hjemmelavede variant er virkelig lækker.

Se den dejlige konsistens, som æblet giver karrysalaten.
Karrysalat med æble

Fænomenal karrysalat med bl.a. finthakket æble, æg og cornichoner, som giver en perfekt balance mellem det søde og det syrlige, det cremede og det sprøde.

Smukke fyldte æg med en sød æggeblommecreme, rejer og frisk dild
Fyldte æg med rejer

Imponerende flotte og utroligt lækre fyldte æg med rejer og en krydret æggeblommecreme. Super alternativ til almindelige kogte æg.

De sprøde små tærter smager dejligt og kan f.eks. serveres til brunch eller som en forret.
Små butterdejstærter med asparges og parmaskinke

Små sprøde butterdejstærter med asparges, parmaskinke og parmesanost. De delikate asparges vikles ind i den lækre parmaskinke, så tærterne ser rigtig flotte ud.

En lækker æggesalat er super godt på brødet også.
Æggesalat med creme fraiche

En virkeligt indbydende æggesalat lavet på creme fraiche, karry og krydderurter.

Tarteletter er en oplagt ret, hvis du har en rest af kyllingekød.
Mad til påskefrokost

Hvad serverer man, når man vil holde en autentisk, dansk påskefrokost? Skidne æg og tarteletter med høns i asparges er to klassiske forslag.

Lækre blinis pandekager med flødeost, laks og dild
Blinis med laks

De skønneste blinis med laks, flødeostecreme og dild, der både er smukke og velsmagende. De er helt ideelle som forret eller tapas, og de er super nemme at lave.

Æggeletterne er kanongode både til frokost, brunch, aftensmad eller i madpakken.
Æggeletter - lækre tarteletter med bacon, porre og æggefyld

Fantastiske æggeletter med lækkert fyld af bacon og porre, så de bliver til små sprøde tartelet-tærter, der smager helt forrygende.

Fantastisk kyllingesalat med grønne asparges og sprød bacon.
Kyllingesalat med bacon og asparges

Vildt god kyllingesalat med bacon og asparges samt en lækker dressing med purløg, som gør den til noget ekstra særligt.

Lakserilette pyntet med citronmayo og ristet rugbrød.
Lakserilette

Utroligt nem opskrift på lakserilette, som er en fryd for sanserne, for synet, for smagen, for følesansen. En dejligt dekorativ forret.

Hjemmelavet rejesalat med sprøde asparges.
Rejesalat med asparges

Den bedste rejesalat med friske asparges, creme fraiche og finthakket dild. Let og hurtig at lave.