Persillesalat

En simpel salat, som med den friske grønne farve er et dekorativt indslag på frokostbordet eller et smukt supplement til hovedretten.

Salaten smager virkelig af noget - af persille naturligvis, men også af sød honning, sur citron og skarpt rødløg.

Til 2 personer
  • 2 bdt persille
  • 1 rødløg
  • 1 citron
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 1/2 spsk akaciehonning eller sukker
  • salt
  • peber

Pres citronsaften ned i en skål. Hak rødløget fint og kom det ned i citronsaften. Lad det trække et kvarters tid, så syren kan blødgøre og mildne løget lidt.

Pluk persillebladene af stænglerne, hak dem og kom dem i skålen. Tilsæt olivenolie og smag til med honning/sukker, salt og peber.

Indsendt af
d.
22.12.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
22.12.10.
Kategori: