Mangochutney

Mango chutney er meget anvendt som tilbehør til især indisk mad. Se hvordan du laver det her.

Til 4 personer
  • 1 mango
  • 2 rødløg eller alm. løg
  • 1 spsk ingefær
  • 1 dl hvidvinseddike eller anden eddike
  • 1 dl vand
  • ca. 100 g sukker (alt efter hvor sødt du ønsker det)
  • 1 tsk gurkemeje
  • salt

Skræl mangoen og skær frugtkødet i mindre stykker. Skær løgene i tern eller strimler. Hak ingefæren fint. Bring eddike, vand og sukker i kog i en gryde. Tilsæt mango, løg, ingefær og gurkemeje.

Lad det simre ved svag varme indtil det er kogt ind til en tyk chutney (det kan godt tage en times tid).

Smag til med salt og lad mangochutneyen køle lidt af inden servering.

Indsendt af
d.
30.03.11.
Kategori:
Indsendt af
d.
30.03.11.
Kategori: